Image

کاربردهای پرلیت در صنعت آرایش و بهداشتی

یک کاربرد پرلیت در لوازم آرایش و بهداشتی میتواند ایجاد ویژگی سایندگی در کرم ها جهت لایه برداری پوست باشد ویژگی های پرلیت به شرح زیر می تواند در این کار مهم باشد

مزایای پرلیت در صنعت آرایش

خاصیت سایندگی

پرلیت خاصیت سایندگی زیادی دارد

PH خنثی

Ph پرلیت بین 6.5 تا 7.5 بوده و کاملا خنثی هست

پرکنندگی

میتوان پرلیتی تولید کرد که ناخالصی آن در حداقل و قابل چشم پوشی باشد

درجه حرارت بالا

پرلیت در درجه حرارت بالای 800 در جه تولید میشود بنابراین کاملا استریل هست و هیچ ارکانیسم زنده ای در آن وجود ندارد

رنگ پرلیت

رنگ پرلیت کاملا سفید هست

دانه بندی

امکان تولید دانه بندی میکرونیزه جودارد شرکت شیمی فلز الوند موفق شده است میکرونیزه ی کمتر از 60 میکرون تولید نماید که 96 درصد آن زیر 40 میکرون بوده و مناسب استفاده در کرم های آرایشی و بهداشتی است

دانه بندی مورد استفاده در صنعت آرایش و بهداشتی

C2
C4

آخرین مطالب

خرداد 17, 1399

وزن مخصوص پرلیت

در بلاگ

توسط مدیر سایت

وزن مخصوص در پرلیت بسیار مهم هست . زیرا پرلیت با داشتن وزن مخصوص 35…
خرداد 26, 1399

کاربردهای پرلیت منبسط شده

در بلاگ

توسط مدیر سایت

کاربردهای پرلیت منبسط شده پرلیت یک سیلیکات شیشه ای مخلوط، با منشا آتشفشانی است. ساختار…
خرداد 25, 1399

قیمت سنگ پرلیت چقدر است ؟

در بلاگ

توسط مدیر سایت

قیمت سنگ پرلیت چقدر است ؟ قیمت سنگ پرلیت می تواند به عوامل زیر بستگی…
خرداد 25, 1399

قیمت پرلیت چند است

در بلاگ

توسط مدیر سایت

قیمت پرلیت چند است؟ جواب این سوال در کشور بسیار سادست کیلویی 800 تومان یا…
ارديبهشت 17, 1399

درباره پرلیت

در بلاگ

توسط مدیر سایت

درباره پرلیت پرلیت یک سیلیکات شیشه ای مخلوط، با منشا آتشفشانی است. ساختار منحصر به…
خرداد 06, 1399

دانه بندی

در تحقیق و توسعه

توسط مدیر سایت

دانه بندی دانه بندی یکی از موضوعات بسیار مهم در کاربرد موثر مواد در جهان…
خرداد 06, 1399

چه نوع پرلیتی برای فیلتراسیون مناسب است؟

در بلاگ

توسط مدیر سایت

چه نوع پرلیتی برای فیلتراسیون مناسب است؟ در صورتی میتوانیم از خواص پرلیت برای منظوری…